Nieuws

Persbericht

   

Mosman Stainless Steel vindt in Anders Invest een sterke partner voor de toekomst

 

Op 8 maart j.l. heeft Anders Invest in Mosman Stainless Steel geparticipeerd. Mosman heeft als sterk groeiende onderneming, gezocht naar een krachtige partner met een langetermijnvisie, om zijn marktpositie verder te versterken. De twee directeuren-aandeelhouders Rob Brinkert en Cees van Noort blijven voor de lange termijn als directeuren verbonden.

Mosman is wereldwijd actief met de productie en verkoop van warmtewisselaars voor bulk stortgoed. De warmtewisselaars worden in een breed scala van productieprocessen ingezet, met name voor het koelen, verwarmen en drogen van het stortgoed. De belangrijkste toepassingen zijn kunststof, suiker, zaden voor bio-industrie en kunstmest. De onderneming ontwerpt en produceert de warmtewisselaars in eigen huis. Mosman beschikt over een in eigen beheer ontwikkelde laserlasmachine om de koelplaten, zogenaamde pillow-plates, te lassen. Mosman heeft een brede internationale klantenportfolio en rekent grote multinationals tot zijn klantenkring. Hierbij een link naar een video van de onderneming. Naast de wisselaars is Mosman al sinds 1879 een relevante, regionale speler op het gebied van RVS metaalbewerking.

Anders Invest investeert voor de lange termijn in Nederlandse MKB-bedrijven, met name in de maakindustrie. Anders Invest doet dit met eigen middelen en met geld dat door derden aan Anders Invest is toevertrouwd. Anders Invest verstrekt risicodragend kapitaal van circa € 1 miljoen tot € 15 miljoen aan bedrijven met een ondernemingswaarde tot circa € 50 miljoen. Hierbij streven zij naar verwerving van aandelen (zowel minder- en meerderheid). Ze werken met een langetermijnfocus, hands-on en waarden georiënteerd.

Mosman verwacht met deze samenwerking een nog sterkere partner voor zijn klanten te zullen zijn.

Voor meer informatie kunt u ons mailen: info@mosman.nl